Villkor för registrering på musiktillbrollop.se

1. Musiktillbrollop.se är en marknadsplats för musiker, dj och konstnärer som tar uppdrag i bröllop, fester och / eller andra liknande händelser. Vid beställning av SMALL, MEDIUM eller LARGE paketet så bekräftar du att du är en musiker, DJ eller artist med tillräckligt bra kvalitet för att uppfylla de krav och behov som våra besökare och kunder kräver dessutom att du tar uppdrag av bröllop. Brott mot dessa bestämmelser kommer att resultera i strykning av uppgifterna på webbplatsen utan att pengar kommer att återbetalas.

2. Minsta tidsperioden av de grundläggande profileringspaketen Small, Medium, stor är 12 månader. Betalning sker i förskott för 12 månader i taget. Du kommer att få en faktura via e-post.

3. Musiktillbrollop.se förbehåller sig rätten att ta bort posten utan ytterligare förklaring. Så länge det inte finns någon överträdelse av artisten i fråga så kommer resterande beloppet att återbetalas.

4. Musiktillbrollop.se skickar ut besöksstatistik 1 gång under en 12 månaders periode, men endast om kunden frågar efter det.

5. Avtal om uppdrag ingås direkt mellan Artisten och deras kunder. Musiktillbrollop.se har inget ansvar i innehållet utförandet av musiken eller andra tjänster under bröllopet eller festen, inklusive de avtal som görs mellan artisten och deras kunder. Musiktillbrollop.se har därför inget ansvar för kvalitet, exakthet, leverans eller andra aspekter av artisten eller Tjänsten ifråga, eller köparens villkor, inklusive betalning.

6. Försenad betalning av profilering på Musiktillbrollop.se kommer att medföra förseningsavgifter på 61 kronor vid 1 och 2 påminnelse. En obetald faktura kommer sedan att skickas till inkasso.