Starchild

starchild

Kort om artisten/bandet:

Starchild är ett soul- och discoband som garanterat får igång dina gästers fötter och höfter på dansgolvet och gör din fest till ”den där roliga festen man minns”. Vi är ett nio personer starkt funkmaskineri med en enda stark vision för ögonen: att sprida musik- och dansglädje omkring oss – ALLT LJUS PÅ DANSGOLVET!

Vår repertoar består av dansgolvsklassiker från 70-talet fram till idag. Vi spelar musik av artister som Earth, Wind & Fire, Michael Jackson, Bee Gees, ABBA, Jamiroquai, Prince och Spice Girls. Om tillfället så kräver, inleder vi gärna danskvällen med cocktailjazz eller ett swing-set.

Viktig information:

Medlemmar:
Genre:
Minsta pris:
Kontaktperson:
Hemsida:
Telefonnummer:
E-postadress:
Tar uppdrag i:

9
Soul, Disco, Funk
10000
Anders Wass
Besök hemsidan

0705-100868
Send epost

Uppsala, Uppland, Stockholm, Södermanland

Tillbaka

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.