David Onemanband/Trubadur

Kort om artisten/bandet:

David från Sundbyberg, en rutinerad allround entertainer med många års erfarenhet från underhållningsbranchen. Fartfyllda och svängiga låtar som alla känner igen och vill höra. Både svensk och internationell repertoar. Allt från 60talet och uppåt.
Ett säkert tips för en glad, lyckad och minnesvärd tillställning. Boka David och låt honom sköta underhållningen. Passar perfekt till företagsevenemang,bröllop, födelsedagar, kickoff, danskvällar eller kanske bara lite after workmingel.

Viktig information:

Medlemmar:
Genre:
Minsta pris:
Kontaktperson:
Hemsida:
Telefonnummer:
E-postadress:
Tar uppdrag i:

1
Glad festmusik
Ta kontakt. Lätt att komma överens.
David Devecerski
Besök hemsidan

0737454841
Skicka E-post
Stockholm och närliggande län

Lyssna på ljudfil

Tillbaka

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.