Anne-Karin Mikonaho

Kort om artisten/bandet:

Önskar du klassisk sång till ditt bröllop, är du välkommen att kontakta mig!

Jag är operasångerska för närvarande verksam vid Göteborgsoperan. Har även haft engagemang vid Malmöoperan, Kungliga Operan i Stockholm och Musikteatern i Värmland. Som frilanssångerska har jag konserterat sedan 1993, främst i Sverige men också utomlands. Jag har även haft äran att sjunga för kronprinsessan Victoria och prins Felipe av Spanien samt invigt ett pågatåg.

Besök gärna min hemsida för mer info!

Viktig information:

Medlemmar:
Genre:
Minsta pris:
Kontaktperson:
Hemsida:
Telefonnummer:
E-postadress:
Tar uppdrag i:

1
Klassiskt och opera
Ta kontakt. Vi kommer överens om pris
Anne-Karin Mikonaho
Besök hemsidan

070-7812458
Skicka E-post

Södra och mellersta Sverige

Tillbaka

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.