Animayah

Kort om artisten/bandet:

En tjej på över 20 år som älskar allt som har med sång att göra. Hon har en röst som passar vigseln till ditt bröllop. Grundskolan gick hon i körklass och det var där det stora musikintresset startade. Efter det läste Animayah musikal på gymnasiet. Som sångerska är artisten anpassningsbar och kan sjunga det mesta. Ackompanjemang är en svaghet, därför behöver hon någon som kompar (kan fixas av artisten själv) eller sjunga till en färdig inspelad instrumentalversion av låten. Är bosatt i Skövde i Västra Götaland, men kan även ta sig an uppdrag i Östergötland.

Viktig information:

Medlemmar:
Genre:
Minsta pris:
Kontaktperson:
Hemsida:
Telefonnummer:
E-postadress:
Tar uppdrag i:

1-2 (Beror på om jag behöver någon som kompar eller inte)
Blandat, vigselmusik, bröllopsmusik
500kr
Anastasia Matuszewski
Besök hemsidan

076-3053392
Skicka E-post

Västra Götaland och Östergötland


Tillbaka

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.